Fysiotherapie Almere

Fysiotherapie in Almere

Het lichaam van de mens is verbazingwekkend knap en goed georganiseerd. Onze organisatie bestaat uit spieren, botten en gewrichten hier moeten wij ons op toe vertrouwen. Lopen, staan, springen bukken, het zijn voor vele mensen vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen.

Dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, merkt u pas als u ergens last van krijgt. Het lichaam werkt niet mee of er ontstaan haperingen bij het maken van bewegingen. De gene die hier alles van af weet is de fysiotherapeut. Hij en/of zij zijn specialisten in de menselijke bewegingen. Voorkom extra klachten en verminder uw klachten. Dit wilt u natuurlijk als patiënt.

Hoe werken onze Fysiotherapeuten?

Voordat we kunnen starten met een zogeheten behandeltraject, is het van groot belang om een goed vooronderzoek te doen. Wij zullen in de eerste sessie bespreken waar u de klachten ervaart en door middel van een aantal korte testen, kunnen wij u goed onderzoeken. Wanneer dit is afgerond gaat de fysiotherapie bijna van start. Vervolgens zullen wij een behandelplan opstellen. Binnen dit traject zullen wij veel evalueren hoe het gaat met uw beperkingen en waar nodig het behandeltraject aanscherpen.

Fysiotherapie Almere bij Medivisie

Bij Medivisie helpen onze fysiotherapeuten u graag om weer pijnvrij te kunnen bewegen in het dagelijks leven. Heeft u pijnklachten aan de nek, rug, schouder, knie of ander lichaamsdeel dan kunnen wij door een intake en lichamelijk onderzoek vaststellen wat er aan de hand is. U heeft geen verwijzing nodig om naar de fysiotherapeut te gaan, wij zijn direct toegankelijk.

Wij werken niet alleen aan de oorzaak van u klachten, maar werken ook preventief om te zorgen dat klachten niet terugkomen. Doordat al onze fysiotherapeuten gespecialiseerd zijn kunnen wij u gericht en specifiek behandelen voor u klacht. Wij zijn volledig geregistreerd bij het KNGF.