Fysiotherapie Almere


Fysiotherapie is een specialisatie bij Medivisie.

De fysiotherapeut is een specialist in het herkennen van klachten van het menselijk lichaam en heeft de tools om deze klachten te verminderen dan wel op te lossen.

Bel ons 036-5337717

Fysiotherapie in Almere bij Medivisie

Ons lichaam bestaat uit spieren, botten en gewrichten en deze moeten wij ten allen tijden kunnen vertrouwen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn voor vele mensen vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen.

Dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, merkt u pas als u ergens last van krijgt. Het lichaam werkt niet mee of er ontstaan haperingen bij het maken van bewegingen. De fysiotherapeut is een specialist in het herkennen van klachten van het menselijk lichaam en heeft de tools om deze klachten te verminderen dan wel op te lossen.

Hoe werken onze Fysiotherapeuten?

Voordat we kunnen starten met een behandeltraject, is het van groot belang om een goed vooronderzoek te doen. Wij zullen in de eerste sessie bespreken waar u de klachten ervaart en door middel van een aantal testen kunnen wij u goed onderzoeken.

Vervolgens zullen wij in overleg met de cliënt een behandelplan opstellen. Binnen dit traject wordt elke keer geëvalueerd hoe het gaat met de beperkingen en waar nodig wordt het behandeltraject aangepast.

Fysiotherapie Almere bij Medivisie

Bij Medivisie Almere helpen onze fysiotherapeuten u graag om weer pijnvrij te kunnen bewegen in het dagelijks leven. Heeft u pijnklachten aan de nek, rug, schouder, knie of ander lichaamsdeel dan kunnen wij door een intake en lichamelijk onderzoek vaststellen wat er aan de hand is. U heeft geen verwijzing nodig om naar de fysiotherapeut te gaan.

Wij werken niet alleen aan de oorzaak van uw klachten, maar werken ook preventief om te zorgen dat klachten niet terugkomen. Doordat al onze fysiotherapeuten gespecialiseerd zijn kunnen wij u gericht en specifiek behandelen voor u klacht. Wij zijn volledig geregistreerd bij het KNGF.

Contact ons