Oor acupunctuur Almere


De behandeling wordt gecompliceerder wanneer meer dingen een rol spelen. Wil bijvoorbeeld iemand stoppen met roken, dan moet niet alleen het lichaam ontgift worden.

Bel ons 036-5337717

Oor acupunctuur Almere bij Medivisie

Binnen de acupunctuur wordt ook een vorm van oor acupunctuur toegepast. Deze therapie komt uit Frankrijk van dr. Paul Nogier uit Lyon. Hij heeft uitgevonden dat het oor op een omgekeerde foetus lijkt, met op vaste plaatsen vaste punten. Door die punten te prikkelen kunnen we direct een positieve invloed uitoefenen op organen, gewrichten en mechanismen.

De behandeling wordt gecompliceerder wanneer meer dingen een rol spelen. Wil bijvoorbeeld iemand stoppen met roken, dan moet niet alleen het lichaam ontgift worden, maar ook de behoefte aan nicotine verdwijnen en de stofwisseling moet optimaal blijven. En zo zijn er nog een aantal zaken die belangrijk zijn om de strijd tegen de nicotineverslaving te winnen. Daarbij biedt een combinatie van punten de oplossing. Neem contact op met de praktijk om te overleggen of oor acupunctuur de juiste behandeling zal zijn voor uw klachten.